Tickets voor bezienswaardigheden op Bonaire

Bij onze partner Viacom ( een Tripadvisor company) kun je in Nederland al online geweldige tickets kopen voor opzienbarende bezienswaardigheden in Bonaire.

Er zijn diverse voordelen om online je tickets of activiteiten voor bezienswaardigheden al vooraf te boeken, zeker als je Bonaire gaat bezoeken in de schoolvakanties.

Je bespaart kostbare vakantie tijd omdat je op Bonaire niet op zoek hoeft naar verkooppunten.
Bij diverse activiteiten kun je zelfs kiezen voor een ” niet in de rij ” ticket waardoor je ook niet in de vaak lange wachtrijen hoeft te gaan staan bij de kassa van populaire attracties.
Door vooraf al te boeken weet je ook zeker dat je plek gereserveerd is. Hierdoor wordt vaak teleurstelling voorkomen op bestemming omdat populaire activiteiten vaak volgeboekt zijn.

En, natuurlijk het gemak! Je kunt je in alle rust voorbereiden op je trip en kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod . En op bestemming, geniet je dan van een zorgeloze trip waarin alles al is geregeld

Bekijk de hoogtepunten van Bonaire tijdens een tour van een halve dag, een kleine groep. Het avontuur begint bij 1000 Steps, een reeks van kalkstenen treden die naar een kustduikplek leidt. (Maak je geen zorgen, het zijn eigenlijk slechts 67 treden.) Daarna gaan we naar Flamingo Sanctuary, Salt Pier en als laatste de slavenhuisjes om de woonvertrekken te bekijken van arbeiders die in de jaren 1800 gedwongen zijn te werken in de nabijgelegen zoutmijnen. . Halve dag Bonaire hoogtepunten tour Lokale gids deelt de geschiedenis en cultuur van het eiland Kleine groepen – maximaal 14 personen Ophalen en afzetten van het hotel inbegrepen

Onze mangrovebostour met kajak met glazen bodem & snorkelen begint bij het prachtige strand van Lac Cai. Het Bonaire Mangrove-natuurreservaat bevindt zich in Lac Bay National Park. Bezoekers kunnen de mangroven alleen in het gezelschap van een ervaren natuurgids bezoeken. Een stabiele sit-on-top-kajak met glazen bodem is uitgerust met een comfortabele rugleuning, een waterdichte tas voor uw persoonlijke eigendommen en uiteraard peddels. U kajakt in kalme wateren. De kajak met glazen bodem is het ideale vervoermiddel in deze prachtige en rustige omgeving. U manoeuvreert op uw gemak door de ondiepe mangrovewateren en tunnels.

Ga naar Klein Bonaire met onze sloep Compass Good Times, 3,5 uur relaxte tijd. We brengen u naar Klein Bonaire waar u kunt genieten van de schoonheid van het eiland, kunt gaan snorkelen, zwemmen, aan het strand kunt hangen of aan boord kunt blijven.

Wanneer uw cruiseschip is aangemeerd in de haven van Bonaire, kunt u de noord- en zuidzijde van het eiland verkennen tijdens deze 3 uur durende sightseeingtour. Geniet van de gevarieerde kleuren van de zoutvlakten en kom meer te weten over de geschiedenis van de slavenhutten op het eiland. Bezoek 1000 Steps om de inheemse zeeschildpadden te zien en het Gotomeer voor een blik op de spectaculaire roze flamingo’s. Vervoer van en naar de cruisehaven is inbegrepen.

Verken de onderwaterwereld van de Caribische Zee tijdens deze begeleide drift-snorkeltrip. Bezoek twee verschillende snorkellocaties en maak kennis met het rijke zeeleven. Uw gastheer of gastvrouw serveert onderweg zelfgemaakte snacks en na het snorkelen wordt de rumpunch aangebroken voor de rit terug naar de jachthaven. Begeleide drift-snorkeltrip Snorkelen op twee verschillende plaatsen Huisgemaakte snacks Frisdrank en rumpunch inbegrepen

Dit is uniek! De kans is groot dat je nog nooit aan land bent geweest. Dat is goed. Geen ervaring nodig. Bonaire heeft de perfecte omstandigheden en we hebben de ideale locatie. Zeilen met een blokart is super eenvoudig te leren. We geven je een les van 10 minuten om ervoor te zorgen dat je het meeste plezier hebt tijdens je tijd op de baan. Deze activiteit is voor iedereen omdat je de snelheid bepaalt. Dus diegenen die het rustig aan willen doen en willen genieten van een ontspannen, windaangedreven zeil kunnen dat doen, en diegenen die een volledige dosis adrenaline willen, zullen het ook naar hun zin hebben.

Inbegrepen

  • Een heerlijke BBQ
  • Verschillende drijvende apparaten om te snorkelen
  • Begeleide snorkel Snorkeluitrusting van hoge kwaliteit
  • Open bar (frisdrank, wijn, rumpunch)
  • Schaduw aan boord
  • Alcoholische dranken alleen beschikbaar na snorkelen

Verken de prachtige riffen van Bonaire tijdens een 3 uur durende snorkelavontuur vanuit Kralendijk. Vaar over het kristalheldere water en snorkel op twee verschillende plekken om het lokale zeeleven te observeren. Bonaire National Marine Park is de thuisbasis van meer dan 340 soorten tropische vissen en een aantal verschillende zeegrassen en mangroven. Geniet van onbeperkt frisdrank, sap en snacks in tussen uw snorkelsites. Ontdek de riffen van Bonaire tijdens een 3 uur durende excursie snorkelen